Spilleautomater med mat-tema er en populær spillkategori, og det er også en god grunn til det. Du trenger ikke nødvendigvis å være en foodie for å nyte et godt måltid eller en rask matbit. Spillutviklere utnytter denne følelsen til å utvikle interessante videoslots som appellerer til de fleste spillere. Videoslots med mat-tema er ikke bare underholdende. De er fullpakket med funksjoner, bonuser og interessante matspill. Selv om det finnes mange fascinerende spill fra anerkjente utviklere, ser vi på de mest populære titlene som for tiden er på markedet.

5 spilleautomater med mat-tema i 2021 

I følge nyenorske.casino er dette de fem beste online spilleautomatene med god mat som tema i 2021. 

Oktoberfest 

Basert på den mest morsomme dagen i året for ølelskere, lar Oktoberfest-videoautomater spillerne gjenoppleve spenningen. Fullpakket med fat, krus og pubmat, feirer spillet den store dagen for beruselse. Denne progressive spilleautomaten er utviklet av Red Tiger Gaming og har fem hjul og ni gevinstlinjer. Symbolene representerer det beste håndverket øl fra hele verden sammen med de beste tyske fingermatoppskriftene. Spillets høydepunkter inkluderer design, lydspor og tema. 

BIG Chef 

Microgaming har flere videoslots med mat-tema under beltet, og BIG Chef er et godt eksempel. På bakgrunn av en travel fransk restaurant, er hjulene stablet høyt med fristende snacks mens de energiske lydsporene øker spillets generelle sjarm. BIG Chef skryter av et fem-hjuls, 15 gevinstlinjesystem med flere bonusfunksjoner som gir spillet liv. Den utmerkede gratisspinnrunden er spillets høydepunkt. Den gir også10 gratisspinn.

Mamma Mia 

Dette spillet fra Betsoft har en italiensk mesterkokk som hovedperson. Salvatore er ivrig etter å mette sulten din med sine utsøkte kulinariske ferdigheter. Spillet er designet for å tilfredsstille enhver foodies smaksløker, og de fargerike hjulene gir en visuell godbit. Mamma Mia skryter av et 5-hjuls nett med 30 gevinstlinjer med en utbetaling på 96%. Standardsymboler inkluderer kokken, matkritikeren, servitøren og flasker med vin. Mens listen over bonusspill inkluderer gratisspinn, kritiske bonusrunder, og Locking Wilds.

Mexican Cook 

Mexican Cook, som er designet av Play Labs, er en ny videoautomat med mange matvarer som kommer til å svi smaksløkene dine. Den morsomme spillopplevelsen kombinert med den rette kombinasjonen av meksikansk mat er en godbit for matelskere. Spillet tilbyr et 5-hjuls 3-raders rutenett med 15 gevinstlinjer. Høydepunktene inkluderer gratisspinn, hurtigspill og spinnstopp-funksjoner.

Sushi Bar 

Fra Betsoft er Sushi Bar en 5-hjuls 3D-videoslot med 25 gevinstlinjer. Spillet skryter av prangende animasjoner, fargerik grafikk og en rekke bonuser. Spillet skryter av åtte standardsymboler og tre premiumikoner. Listen inneholder ess til tiere, en tallerken med appetittvekkende sushi, tekanner og kniver. Sushi Baren har en 97,48% RTP mens innsatsområdet er mellom 0,02 og 125.