I dag finnes det en app for absolutt alt. Hvis du trenger litt hjelp i hverdagen for å lage mat enklere og sunnere, finnes det faktisk mange apper som kan hjelpe deg! Her kan du lese om hvilke.

Gjør matlagningen morsommere

Det sies at vannet ikke koker når man ser på gryta, men hva skal man gjøre i mellomtiden? Hvis du er en av dem som kjeder seg med å lage mat, kan det være en god ide å finne noe man kan gjøre i mellomtiden, for å gjøre matlagningen litt morsommere og til og med litt spennende. Mens maten er i ovnen, kan du kanskje gjøre noe annet. Det kan for eksempel være en pause hvor du spiller Casino Online, mens du venter på at vannet koker eller at maten er i ovnen. Tiden går unektelig litt fortere med spill med Jackpot. Dette er en spennende og morsom måte å få tiden til å gå på, og det kan være det er akkurat det du trenger, for å synes det er litt morsommere å lage mat. Det trenger jo ikke å være kjedelig! Du trenger heller ikke å stå og trippe ved siden av gryta, for å vente på at vannet skal koke, når du har det gøy i mellomtiden.

Apper som kan hjelpe deg på kjøkkenet

Det finnes apper som kan tilfredsstille alle spesialbehov når det kommer til mat. Vi spiser mer variert enn noensinne og det tilbudet du kan finne av oppskrifter og matvarer reflekterer dette. Det finnes mange eksempler på matapper som kan gjøre hverdagen litt lettere for deg.

Matprat

Den mest populære matappen med gode oppskrifter i Norge er kanskje matappen Matprat. Du har helt sikkert sett TV-reklamene til Matprat i mange år, og matappen er en forlengelse av disse og nettsiden matprat.no. Dette er en app som gir deg enkle og gode oppskrifter, men fungerer også som et magasin og du kan til og med lage din egen kokebok. Matprat drives av opplysningskontoret for egg og kjøtt, men har for alvor slått gjennom hos store deler av den norske befolkningen.

Instagram

Du visste kanskje ikke at Instagram var en opplagt plattform for matinspirasjon? Det finnes utrolig mange instagrammere som spesialiserer seg på innhold relatert til mat. Dette er folk som jevnlig poster oppskrifter som du kanskje aldri hadde visst om hvis det ikke var fordi privatpersoner på Instagram hadde delt det. Det samme gjelder for å få innblikk i noen av verdens aller beste kokkers hemmeligheter. Det finnes også eksempler på verdens beste restauranter, som har en Instagramkonto du kan følge, for tips, triks og bare ren matinspirasjon.

En visuell kokebok

En annen norsk matapp er En visuell kokebok. Dette er akkurat det du tror, nemlig en visuell kokebok, der oppskriftene ledsages av en visuell beskrivelse av hvordan maten skal lages. Hvis du er dårlig på å følge oppskrifter og synes det er vanskelig å lage mat, kan dette være den perfekte kjøkkenhjelpen for deg. Denne er i motsetning til de andre appene, ikke gratis, men koster 28 kr. Her kan du se fremgangsmåten skritt for skritt, i stedet for å famle rundt på egenhånd.

Mattilbud

En annen app som er nyttig hvis du er opptatt av mat, er appen Mattilbud. Denne appen holder øye med tilbud på matvarer hos de største matbutikkjedene i Norge. Dermed kan du spare penger og nyte matlagingen enda mer. Appen oppdateres hele tiden med kundeaviser fra de største matbutikkene, og du kan derfor alltid stole på at du er oppdatert på de siste tilbudene på mat. Dette er ikke en app som egentlig har noe med oppskrifter å gjøre, men den er et fantastisk tilskudd til de andre appene, så du kan få matvarene billigere.