Bildekonkurranse – vinn 2500 kroner

 

Vi mangler bilde på mange oppskrifter her på MineOppskrifter.no. Hvis du lager en matrett etter en oppskrift herfra og tar et bilde og sender det til oss kan du vinne 2500 kroner.

Alle kan ta bilder

Alle kan ta bilder

Det gjør ikke noe om retten har et bilde fra før, vi bruker gjerner flere bilder pr. rett for å vise at man kan variere retten. Du kan sende inn så mange bilder du vil.

Du trenger ikke være en proff fotograf, vi vil gjerne ha bilder fra alle som kan trykke på en «ta-bilde-knapp». Ta gjerne bilder med telefonen din.

Du har to sjanser til å vinne
– Vi trekker en vinner hver måned, månedsvinneren får 500 kroner rett inn på konto.
– Så trekker vi en årsvinner ved nyttår, vinneren her får 2500 kroner.

Vinneren får beskjed på epost eller via Facebook.

Det er enkelt å være med

1. Lag retten

2. Ta et bilde av retten

3. Send bildet ditt til post@mineoppskrifter.no eller last opp bildet til facebooksiden vår på https://www.facebook.com/MineOppskrifter

Husk å legg ved nettadressen til retten slik at vi vet hvilken rett du har tatt bilde av. (Eksempel på nettadresse: http://www.mineoppskrifter.no/pizzabunn/)

Ved å ta et bilde så hjelper du andre som er nysgjerrige på hvordan retten kan se ut.

Fototips:
– Sett retten (motivet) i godt lys slik at ikke deler av retten er mørk eller i en skygge. Lyse matbilder er alltid best.
– Bildet må være skarpt slik at detaljene er tydelige
– Pass på at bildet viser hele retten.

Rettigheter til bildet
Du beholder selvsagt alle rettighetene til bildet du sender inn og kan selv publisere det, selge det osv, mineoppskrifter.no får bare rett til å bruke bildet i oppskriften det gjelder.

[themify_hr color=»black» width=»100%» ]

Det er enkelt å ta et bilde

Det er enkelt å ta et ok bilde