Av og til kan man gå skikkelig lei av å finne middagsretter som verken krever mye arbeid, tar kort tid og som familien vil ha. Egentlig vil man bare spille og game med venner og bekjente. Eller spille online mot hundrevis av andre mot monstre på en øde øy i Fortnite? Her er det ikke akkurat matoppskrifter som står i fokus. Timene kan gå uten at noen i familien får i seg en samlet middag.

Men kan man klare seg uten mat og drikke noen timer, kan man fort bli fristet ved å spille på spill fra Google Play eller Apple Store. Her er noe av det vi fant.

Fra å bli spist til å spise

For det er i spill som Zombie, Run! At man selv kan bli hovedretten for hundrevis av sultne levende døde. Spillet vil likevel gi deg matlyst, da det virkelig får blodpumpa i gang om morgenen. Spillet er utviklet av Six to Start og har over en million nedlastninger bare fra Google Play.

Donut County derimot kan gi sukkerkick så det holder. Dette er et spill fra Annapurna Interactive med en historie og der spilleren selv er hullet i bakken som sluker alt på dens vei. Donuts er selvfølgelig favoritten sammen med søte små figurer. Dette spillet koster allikevel over 100 kroner å laste ned i Apple Store. Da kan man også satse på Maria Casino og ta seg et bedre måltid samtidig.

Stockfish er derimot ikke et spill om fisk i en restaurant, men et svært populært analysebrett av de aller siste og viktigste sjakk-bataljene til Magnus Carlsen og Fabiano Caruona. Det er produsert og lansert av Daylen Yang.

En ny versjon av Candy Crush har kommet, nemlig Candy Mania Star fra samme produsent. Her går man aldri, og vi mener aldri tom for søtsaker og godterier. Men klarer man å fjerne dem alle, vil man komme videre til neste brett. Finner man ikke denne versjonen bra nok, kan man også teste ut Candy Crush Saga eller Candy Crush Soda.

Burger og bondegård

Et skikkelig matrelatert spill er det som kalles Burger. Rett og slett bare Burger, og her skal man servere kundene så raskt og plettfritt som mulig. Men forskjellige varianter av brød og tilbehør på hver side av en burger, skal man prøve å bli forfremmet til restaurantsjef. Tjen penger og lås opp nye nivå. Spillet er levert av Magma Mobile for Android og iOS.

Spill som The Simes, Farming Simulator og Worms er også svært populære, men om mark er favorittpålegget er kanskje en annen sak.

Mange mener også at Kim Kardashian er til å spise opp, men det er nok ikke mye mat som omtales i det nye spillet, Kim Kardashian: Hollywood.

Blir man likevel ganske tørst, er Happy Glass spillet for deg. Her skal man sjonglere mange små baller opp i glasset, og da blir det: Happy Glass.

Det er mange spill som kan vekke appetitten hos deg, sjekk ut disse matrelaterte spillene for Android og iOS.