The Venetian Resort kan du besøke uansett om du ønsker å spise italiensk, amerikansk, asiatisk, gresk eller meksikansk mat. De varter opp med hele 35 restauranter som serverer alt fra frokost til middag. Spis blant annet burger, pizza, sjømat, tapas og mye, mye mer.

Selv om det er mange flotte steder å spise i dette resortet, er det opprinnelig kjent for underholdning i form av gambling. På den annen side er det alt det andre som gjør opplevelsen komplett. Det ville ikke vært det samme uten god mat, fantastiske hotell, attraksjoner osv.

Ønsker du å besøke The Venetian Resort? Med tanke på at corona-situasjonen foreløpig er usikker, så er det ikke alle som velger å reise selv om ønsket er meget stort. Hvis du hovedsaklig tenker å dra for underholdningen sin skyld, så kan det være bedre besøke et helt nytt casino 2021 og 2022 på nett – i alle fall til du har muligheten til å ta turen dit. 

De 3 beste restaurantene i The Venetian Resort

Det er tre forskjellige restauranter selve resortet anbefaler besøkende:

  • BRERA Osteria
  • Estiatorio Milos
  • Majordōmo Meat & Fish

La oss se litt nærmere på de tre anbefalte som du kan besøke hos The Venetian Resort:

BRERA Osteria

BRERA Osteria er en italiensk restaurant hvor du kan spise hvis du ønsker enten lunsj eller en god middag. Ovnsbakte brød, spekemat, olivenolje, pizza, vin, cocktails og mer.

I og med at denne er i en tresifret prisklasse, så vil den passe for de aller fleste. Uansett om det er mye penger i lommeboka eller ikke, så vil man få en flott opplevelse i BRERA Osteria.

Nyttig info om BRERA Osteria

Telefonnummer: +1 702-414-1227

Adresse: 3355 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109, USA

Utvalg av mat: Brera Osteria Meny

Åpningstider: (sjekk nettsiden deres)

Estiatorio Milos

Her kan du spise gresk mat – hovedsakelig sjømat for de som vil spise lunsj eller middag. Prøv deg på rå fisk, stekt fisk, hummer, gresk salat, fritert calamari og mye mer.

Det som er litt spesielt med Estiatorio Milos er at det blir fraktet fersk fisk fra middelhavet til restauranten hver eneste dag. Derfor vil det alltid smake godt med sjømat her.

Estiatorio Milos er i en litt høyere prisklasse enn BRERA Osteria. Med andre kan det bli litt penger hvis man velger å spise flere retter her, spesielt om du er glad i hummer (pluss drikke så klart).

Nyttig info om Estiatorio Milos

Telefonnummer: +1 702-414-1270

Adresse: 3355 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109, USA

Utvalg av mat: Estiatorio Milos Meny

Åpningstider: (sjekk nettsiden deres)

Majordōmo Meat & Fish

Hos Majordōmo Meat & Fish vil du kunne spise både kjøtt, fisk og vegetarisk mat, samt flere retter av nydelig dessert som doughnut, sitronkake, eplepai og mer. Du kan også nyte forskjellige typer kaffe og te.

Majordōmo Meat & Fish er igjen litt dyrere enn Estiatorio Milos. Dette er en av de mest eksklusive restaurantene på hotellet og vil ikke passe for de aller fleste.

Heldigvis er det flere asiatiske spisesteder du kan besøke som Noodle Asia og The X Pot. Dette er restauranter hvor du kan spise på budsjett og få en god middag til noen hundrelapper.

Nyttig info om Majordōmo Meat & Fish

Telefonnummer: +1 702-607-3060

Adresse: Adresse: 3325 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109, USA

Utvalg av mat: Majordōmo Meat & Fish Meny

Åpningstider: (sjekk nettsiden deres)

Til slutt

The Venetian Resort tilbyr ikke bare underholdning, men også fantastisk mat. Hvilken restaurant du til slutt velger kommer an på hva hva du liker, og hvor mye du er villig å bruke på mat. Hvis ingen av de tre vi nevnte faller i smak, så ha i bakhodet at det finnes hele 35 andre restauranter du kan se nærmere på.