3 kyllingfileter (ca. 600 g)
1 ts olivenolje
1 ts salt
2 krm pepper
2 stekeposer
250 g sjalottløk
4 gulrøtter
4-5 poteter (200g)
1 eple
3 pærer
3 fiken
½ sitron
Marinade:
1 finhakket rød chili
2 pressede hvitløksfedd
3 ss hakket persille
1 ss rårørsukker eller vanlig sukker
1 ½ ss olivenolje
1 ts salt
2 krm pepper
* Sett ovnen på 200 grader
* Pensle kyllingfiletene. Luk posen etter anvisning på pakken. Masser kyllingen med krydderene og oljen i posen.
* Legg posen på en kald stekeplate. Stikk 2-3 hull i posen nær lukningen slik at den ikke sprekker.
* Skrell løken. Skrell og skjær gulrøtter og potet i ca 2 cm store biter. Ta ut kjernen av eplet og del det i skiver. Ta ut kjernen og skjær pærene i grove biter. Del fiken og citron i båter.
* Bland alle ingredienser til marinaden.
* Legg løk, grønnsaker og frukt i den andre posen. Tilsett marinaden og bland. Lukk posen og legg den på stekeplaten ved siden av kyllingposen. Stikk 2-3 små hull i posen nær lukningen.
* Stek kylling og grønnsaker sammen i ovnen i ca. 30 minutter. Posen må ikke ha kontakt med ovnstak eller vegger.
* Åpne posene forsiktig, og ta vare på sausen hvis ønskelig.