Alle elsker mat. Sammen med veksten av sosiale media og mobiltelefonen har interessen for mat økt enda mer med blogger og lignende. Nå har man gått fra at mat er noe man trenger for å overleve til å bli en hobby for veldig mange. Dette har ført til at mange ønsker å ha noe med det å gjøre så ofte som mulig, noe som videre har ført til at det har kommet en rekke flotte matspill på mobilen. På mobilen kan man spille alt fra My Sweet Bakery, til Boston Donut Truck, og til og med matspill i casino form – Donuts Slot er et veldig bra eksempel på dette. Uansett hva man foretrekker vil det altså være et bra alternativ å finne.

Hva skal til for et matspill er bra?

Matspill på mobilen kommer i en rekke forskjellige varianter. Akkurat som med ekte mat er det ingen eksakt fasit som må følges for at maten blir bra. Det er viktig å finne ut hva en selv liker. Ved å rett og slette bare søke ‘food’ på søkefeltet i App Store eller Google Play vil man få opp veldig mange spill. Her vil man se at det finnes en rekke forskjellige varianter. Man vil nok også se at mange av spillene er hvor man selv spiller som tilbereder. Dette gjelder særlig når man spiller i fast food eller food truck. Da vil man få bestillinger, for å så måtte lage/sette sammen den maten. Det går som oftest ganske sakte i begynnelsen slik at man vil ha god tid på å tilberede maten, men etter hvert vil man finne ut at det kanskje ikke er så god ide å ta seg god tid. Det vil nemlig som regel bare komme fler og fler kunder, og du vil bare ha kortere og kortere tid på å tilberede maten deres – her gjelder det å holde hodet kaldt og ha kontroll på hvor diverse saker og ingredienser befinner seg.

Matspill er bare en kategori av kule apper matelskere bør ha, her kan du lese om Smarte apper alle matelskere bør ha, i følge godt.no. Når det gjelder apper i kategorien spill, er det som sagt mye å velge mellom. Vi har forklart hvordan det er å være tilbereder i mange av spillene, men det trenger nødvendigvis ikke å være slik. Mange apper tilbyr til og med at du kan være eier av en skikkelig luksuriøs restaurant.

Hva er det beste matspillet på mobilen?Hva som er det beste matspillet på mobilen er egentlig umulig å svare på. Det vi kan anbefale er å rett og slett søke ‘food’ i søkefeltet på App Store eller Google Play – alt etter hva slags mobil du har. Ved å søke på det vil du få opp mange kule spill og andre kule mat apper. Her kan du teste deg frem i et hav av kule spill og andre apper. Det er nok mye å velge mellom slik at du ikke bør gå lei med det første.