Ingredienser

1 SS smør/olje

1 stor finhakket løk

2 SS Seterrømme

200 g Kesam/ soya «rømme»

4 DL Grovhakkede mandler/nøtter( evt litt brødsmuler.
Brukte selv mandler, cashew, paranøtter og hasselnøtter, valnøtter er også fint)

1 SS Sitronsaft

150 gr revet cheddar ost(evt. annen ost med sterk
smak)

2-3 finhakket grener av stangselleri

Ha gjerne i litt finhakket paprika/hvitløk/squash,
dette er et plus

3 lettpiskede egg(brukte selv Ogran No -egg, tilsv 3-4 egg)

1 1/2 ts sennep

1 ss buljongpulver

Tilberedning

Ha gjerne i litt finhakket paprika/hvitløk/squash,
dette er et plus

3 lettpiskede egg(brukte selv Ogran No -egg, tilsv 3-4 egg)

1 1/2 ts sennep

1 ss buljongpulver

Salt etter smak( obs! husk at buljonpulveret er salt. Litt sort pepper er å anbefale, muligens noen
grønne krydder urter, feks. basilikum og gressløk)

Bruk kjøkkenmaskin, mal nøttene til en fin masse først
og vend i det andre litt etter litt:p Kjør til det hele er en fin masse

Stekes i Brødform med bakepapir i 175* ca. 60 min, helst i vannbad

Kan serveres med «tradijsonelt» julemattilbehør som poteter, kålrabistappe og soyapølser.