20 mordersnegler, en rød løk, en gulrot, krydder, for eksempel persille eller timian, litt eddik og noen pepperkorn.
Skyll sneglene nøye, og gni dem inn med salt. Skyll mer for å få bort så mye slim som mulig. Forvell sneglene i tre eller fire omganger med rent vann.
Kok opp to liter vann og tilsett krydder, løk, gulrot og eddik. La sneglene koke en time.
Skjær et snitt i buken på hver snegle og kast innmaten. Hakk opp resten av sneglekroppen.
Til smørbrødet:
1 dl hakket bacon, 1 hakket løk, 3 finhakkede hvitløk, en halv finhakket chili, 1 dl hakket krydder, 1 strimlet sitronskall, 4 skiver godt brød.
Stek brødskivene gyllenbrune på begge sider. Strø på sukker, chilipulver og salt. Bak i ovn i 15 minutter på 200 grader.
Fres baconet i smør med hvitløk, løk og chili. Hell i sneglene og fres i et minutt.
Fordel snegleblandingen på brødskivene og topp med persille.
dette må være en dårlig spøk – kan du vise til referanser som omhandler mordersnegler som mat?
Er du gal mann?