2    	lange kongekrabbeben
1 ss   	hel pepper
1 ts   	salt
24-30   	friske blåskjell
1   	Laurbærblad
1   	hvitløkbåt
1   dl 	hvitvin
Salsa
1   	mango i små terninger
2   	tomater, flådd og uten kjerner i små terninger
2   	vårløk i tynne skiver
1   	finhakket hvitløkbåt
  	saft av 1 lime
2 ss   	ekstra virgin olivenolje
1 ss   	finstrimlet basilikum
  	salt og pepper
    *  Start med salsaen. Bland alt og hell limesaft og olivenolje over og smak til med salt og rør inn basilikum.
    * Kutt opp kongekrabbebenene like under leddet. Bruk en liten spiss kniv og skjær rundt snittet i begge ender og trekk krabbekjøttet ut av skallet.
    * Rist pepperen i tørr stekepannen og knus den i morter. Vend krabbekjøttt i pepper og dryss på salt.
    * Pensle grillen godt med olje og stek krabbekjøttet i ca. 1 minutt på hver side. Det skal kjennes litt rått når det tas av grillen. La det hvile noen minutter før servering. Kokt krabbe må bare varmes i ca. 1 minutt.
    * Pakk blåskjellene i folie sammen med hvitløk, laurbærblad og hvitvin og damp dem på grill til skjellene åpner seg, ca. 4 minutter.
    * Anrett salsa, kongekrabbe og blåskjell i små porsjonsskåler, én av hver til hver person.
