Havreflarn

Ingredienser:
75 g smør
100 g havregryn
1 egg
125 g sukker
1 ts bakepulver

Fremgangsmåte:
Smelt smøret og hell det over havregrynene. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland alt. Sett deigen med teskje på bakeplate med smurt bakepapir. Husk god avstand, 12 stk. pr. stekeplate er passelig. Deigen flyter utover.

Stekes ved 200 grader i veldig få minutter, til de er lysebrune. Avkjøl på platen, kakene er for myke til å bli flyttet på med det samme de er stekt.

Porsjoner: ca 30 stk.

6 kommentarer om “Havreflarn”

  1. Har lige fundet dine havreflarn de er rigtig gode, jeg fik 28 stykker ud af dejen

  2. Kjempe gode havreflarn! Har lagd disse til venner og bekjente de siste ukene, alle er fornøyde! 😉 Jeg stekte åtte per plate og fikk tre plater (24stk) til sammen 🙂

  3. Selv jeg som 16-åring klarte å lage dette, og det ble veldig godt ! Vil ta med meg denne oppskriften til den tid jeg skal lage dette ofte.

  4. Nyyydelige havreflarn, som er veldig enkle å lage, bare man følger fremgangsmåten mht. god plass på platen, følge med på stekeprosessen og la resultatet kjølne litt på platen før de flyttes over på rist. Ypperlig oppskrift for personer med cøliaki, da det ikke finnes hvetemel i den.

Legg igjen en kommentar