Tandoori fisk

Ingredienser

4 kveiteskiver a`ca 175 gr ( skiver eller filet av annen fiskkan også brukes,torsk og laks er velegnet)

1/2 dl yoghurt naturell
2 ss olje
2 ss paprikapulver
1 ts malt spisskummen
1 ts malt fennikel
1 knivspiss hot chilipulver
1 ts salt

Pynt
1 strimlet salathode
1 fennikel i skiver
sitronbåter

Tilberedning

Skyll fiske skivene i rennende kaldt vann og tørk dem med kjøkkenpapir .Legg dem på et fat tilside
Bland yoghurt,olje,paprikapulver,spisskummen,fennikel,chili og salt i en bolle.Gni inn fisken med tandoori marinaden på begge sider. Dekk til og la den ligge i kjøleskapet i 2 – 4 timer.
Legg fisken over ien langpanne i et lag .Stek fisken i stekeovnen ved 180 grader i 25 minutter eller til den er gjennomstekt.Legg opp salat og fennikel på et serveringsfat,og legg fisken opp på toppen pynt med sitronbåter.Server ris eller kokte poteter til retten

Legg igjen en kommentar