Sarah Bernard

Ingredienser

200 g mandler
3,5 dl melis
2 eggehviter

Bland melis og malte mandler. Pisk eggehvitene og bland massen sammen. Settes med teskje. Stekes på 175 grader i ca 8-10 min.

Smørkrem 1:
100 g smør/margarin
1,5 dl melis
1 eggeplomme
2 ss kakao

Tilberedning

Smørkrem 2 (dobbel porsjon, lag i såfall dobbel porsjon av deigen
også!): 250 g smør/margarin 2 dl melis
2 ts vaniljesukker
2 eggeplommer
3-6 ss konjakk (smak til!)
Ingrediensene til smørkremene skal vispes sammen som de er. (Hint: Det er denne kremen som er best)

Avkjøl kakene. Smør kremen på kakenes underside. Sett kakene kjølig i ca 30 min slik at kremen blir helt kald.

Pynt:
150 g sjokolade
20 g kokosfett (tror dette er litt mye for sist jeg laget ble sjokoladen så tyntflytende at den bare rant av kakene)

2 kommentarer om “Sarah Bernard”

  1. Gode! Men alt for mye eggehvite – de blir flate og utflytende. 2 er passe til 4-500 gr mandler. Og litt mindre melis går bra..Enig i at smørkrem 2 er best – men supplert med kakao, og gjerne whisky om en ikke har konjakk for hånden.

Legg igjen en kommentar