Lefser 2

Ingredienser

1/2 l kefir
250 g smør
2 kopper (ikke for store) sukker
2 ss sirup
1 boks hornsalt
Ca 1,2 kg hvetemel
(noe til utbaking)

Tilberedning

Ta en del av melet i en bolle og smuldre smøret i. Bland i sukker og hornsalt. Ta deretter i kefir, sirup og resten av melet. Elt alt sammen, men ikke for lenge.

Rull en lang pølse av deigen og del opp i emner (ca 23 stk). Hvert emne rulles som en bolle og kjevles flate (runde). Stek midt i ovnen på 225-250`C til de er lysebrune.

Når de er avkjølt smøres hver lefse med en blanding av sukker og smør og legges to og to oppå hverandre.

En kommentar om “Lefser 2”

  1. Hei, kan det vere rett med ein boks hornsalt? Tenkte lefsa bare smaka det då.

Legg igjen en kommentar