Ingredienser

1/2 l melk
100 g sukker
150 g margarin
50 g våtgjær
1 egg
Hvetemel til passe fast deig

Lussekatter: Bland inn 1 ss gurkmeie

Tilberedning

Lunk melka og smelt smøret. Rør ut gjæra i litt av melka. Bland sammen smør og melk
Ha i sukker og egg. Ha i hvetemel til passe fast deig. Gjerne litt for lite enn litt for mye. Sett deigen til heving ca. 1/2 time.
Boller og lussekatter: stekes i 225 grader varm ovn i ca 10-12 min.
ca. 25 -30 stk

Kringle. Lag makronfyll av 1 pk. makronfyll og 1 eggehvite. Hakk mandler og ha oppå kringla sammen med perlesukker før den stekes. Pensle med egg først.
Stekes i 225 grader varm ovn i ca 1/2 time. Legg bakepapir på kringla dersom det ser ut til at den blir mørk oppå.