Ingredienser

1 pk. nudler
20 stk. friske blåskjell
12 stk. kokte scampi
2 ss hakket frisk koriander

Limedressing:
2 ts revet frisk ingefær
1 båt. presset hvitløk
1 ss honning
1 dl druekjerneolje
2 ss støtt frisk koriander
Saft og revet skall av 2 lime

Tilberedning

Fremgangsmåte:
Kok nudler etter anvisning på pakken, la de renne av og avkjøles.
Bland sammen dressingen og smak til. Legg nudler på et fat og fordel skalldyrene på dette. Slå over dressingen, og server med frisk koriander og limebåter. Om du ønsker kan krabbe brukes i stedet for blåskjell og scampi.

Kokte strimler av gulrot og purreløk er også godt til. Det samme med sesamchips som lages av filodeig som pensles med sammenpiskede egg. Strø på sesamfrø og salt og stek i ovn på 180 grader i ca. 10 min. Avkjøl på rist og server til.