Ingredienser

300 g skinkebiff i tynne strimler
1 ss olje til steking
½ ts rød chili, finhakket
1 ½ ts karri
1 ½ l vann
3 terninger grønnsaksbuljong
3 båter hvitløk, finhakket
½ rødløk i tynne strimler
½ fennikel i tynne strimler
½ rød paprika i små biter
1 gulrot i tynne staver
1 bit knollselleri i små terninger
ca. 2 cm frisk ingefær, revet
evt. 1 ts salt

Tilberedning

Varm olje i en panne eller wok.
Tilsett chili og karri og la dette surre litt før kjøttet tilsettes
Fres kjøttet raskt under omrøring og ha over i en kjele.
Tilsett vann og buljong og kok opp.
Fres grønnsakene lett i to omganger og ha over i gryten. Småkok suppen i ca. 5 minutter, og smak evt. til med litt salt.
Serveres med brød.