Ingredienser:
2.5 dl soyamel 2.5 dl finhakkede mandler søtstoff tilsvarende 10ss sukker 2 ts kanel 1 ts salt 1 1/2 ts bakepulver 2.5 dl olivenolje/matolje 4 egg, lett pisket 1 mellomstor raspet gulrot 2 ts vaniljeekstrakt/essens

Fremgangsmåte:
forvarm ovnen til 180 grader bland først d første 6 ingrediensene, tilsett så resten. bland godt til røren er jevn. fordel i 12 muffinsformer. stekes i 20-25 minutter. kjøles på rist

Om Atkins Nøttemuffins – Lavkarbo

Atkins Nøttemuffins – Lavkarbo er den ultimate dessertoppskriften for de som foretrekker et lavkarbodiett. Denne deilige oppskriften gir muffins sprø utenpå men fyldige og saftige på innsiden, noe som gjør dem til et ideelt tilbehør til frokost eller som et raskt mellommåltid.

Opprettet basert på Dr. Robert Atkins’ berømte lavkarbobok, er Atkins Nøttemuffins laget med en kombinasjon av nøtter og fløte, noe som gir dem en rik smak og tekstur som er rett og slett utsøkt. Mandler, en av hovedingrediensene, er kjent for å være høy i fiber og lav i karbohydrater. Dette bidrar til å holde fordøyelsen i gang, samtidig som det gir en energiboost.

Men hvordan skiller Atkins Nøttemuffins – Lavkarbo seg fra tradisjonelle muffins? Det er det høye proteininnholdet og det lave karbohydratinnholdet. Atkins oppskriften inneholder en god dose av protein, som i sin tur kan bidra til å fremme muskelvekst og reparasjon, samtidig som det kan bidra til å stabilisere blodsukkernivåene. På den annen side, inneholder Atkins Nøttemuffins veldig lite sukker, noe som betyr at det vil ikke gi de store blodsukkersvingningene som mange tradisjonelle kaker kan forårsake.

En annen stor fordel med Atkins Nøttemuffins er at de er utrolig enkle å lage. Alt du trenger er noen få grunnleggende ingredienser, en kraftig mikser, og litt tålmodighet. Den endelige produktet er verdt ventetiden, levere en muffin som er mettende, næringsrik, og full av smak.

Totalt sett, gir Atkins Nøttemuffins – Lavkarbo deg et deilig alternativ til hverdagslige søtsaker, uten å ofre smak. Med sitt høye proteininnhold og lave karbohydratnivå, er denne oppskriften en vinner for de som følger et lavkarbodiett. Prøv dem selv, og opplev forskjellen selv!.