Ingredienser

Til fyll og pynt trengs ca 1 liter kremfløte ( 3 små kartonger ).

Tilberedning

Lag to svissrull bunner. Del hver bunn i to på tvers. Du har nå 4 bunner, men skal bare bruke tre av dem ellers blir kaken for høy.
Legg den første bunnen på et kakefat. Bre et lag med syltetøy, ca 3 mm, over hele bunnen. Bruk det syltetøyet du er mest glad i. Dersom bunnene virker tørre kan de dynkes med f.eks. litt juice eller melk før syltetøyet has på.

Til fyll og pynt trengs ca 1 liter kremfløte ( 3 små kartonger ).

Pisk fløten til krem. Ha et lag av krem oppå syltetøyet, ca 1 god cm. Legg oppå den andre bunnen og ha på syltetøy og krem som på den første bunnen. Ha så på den tredje og siste bunnen, den skal bare dekkes av krem, ikke syltetøy, og med et litt tynnere lag krem, både oppå og rundt kantene av kaken.
Pynt så kaken med kakesprut rundt kanten og oppå etter ønske. Til pynt kan du bruke forskjellige sorter frukt, fersk eller hermetisk, eller du kan rive sjokolade og drysse oppå. Bruk fantasien.