7-8 personar (ca 6 liter)
Ingredienser
1 kg rensa klippfisk (skinn og beinfri)
1,5 kg poteter
4 store løk
2 paprika
4 boksar (à ca 400 gram) skinnfrie hermetiske tomater
6-8 fedd kvitløk
2-3 ss tomatpuré
3 dl olivenolje
2 raude chili
Tilberedning
Brenn av olja (varm opp til den begynner å dampe, trekk av plata og avkjøl)
Skjær den utvatna fisken i bitar
Skrell potetene og skjær opp i ca ½ cm tjukke skiver
Skjær løk og paprika i tynne skiver
Finhakk chili og kvitløk
Legg løk, fisk, poteter, paprika, hermetiske tomater, tomatpuré, kvitløk og chili lagvis i panna
Kok på svak varme 1,5-2 timer eller til potetene er kokt
NB! Ikkje rør i gryta, då blir det graut