Personer:4
Tilberedningstid: 40 minutter
Dette trenger du
700 g utvannet klippfisk, filétstykker
1 dl olivenolje
4 løk i skiver eller terninger
2 ss tomatpuré
6 tomater i skiver eller tilsvarende mengde hermetiske tomater
2 røde eller grønne paprika i skiver eller tilsvarende mengde hermetisk paprika
½ rød frisk finhakket rød eller grønn chili eller 1/ 2 ts kajennepepper
Slik gjør du
Rens klippfisken fri for skinn og ben og del den i passelige stykker.
Varm olivenoljen i en gryte, surr løken og rør inn tomatpureen.
Legg klippfisk, tomater, chili og paprika lagvis ned i sausen.
Kok opp og la kjelen stå og trekke/småkoke på svak varme til ingrediensene er ferdig kokt, det tar ca 1 time.
Server med kokte poteter eller brød.
Poteter kan også skjæres i skiver og legges i gryten sammen med fisk, tomater og paprika.