Ingredienser

1/3 stk Løk
30 gram Bacon
150 gram Kjøttdeig
1/2 stk Gulrot
1 spiseskje Potetmel
1 deciliter Vann
1/3 stk Persillerot
Krydder:
dæsj Pepper
dæsj Salt
1 fedd Hvitløk

Tilberedning

1. Legg til side 1 lang baconskive, og finhakk resten.
2. Rør deigen sammen med salt, pepper, potetmel, løk og hvitløk. spe med vann, litt om gangen og rør farsen godt mellom hver gang.
3. Form 1 stor karbonade. rull en baconskive rundt, og fest med tannpirker. Stek dem pent brune på god varme.
4. Skjær rotgrønnsakene i tynne skiver og fres dem i smør i varm panne sammen med litt av løken.
5. Legg karbonadene over grønnsakene, legg på lkk og etterstek ved svak varme.

Retten serveres med rømme.