Ingredienser
2-3 spiseskjeer Revet ost
1 liten boks Mais
1-2 Store poteter
1 Spiseskje smør/margarin
2 Spiseskjeer rømme (om ønsket)
2-3 Spiseskjeer smårettskinke (om ønsket)
Tilberedning
Legg potetene på en tallerken (ingen innpakning)
Varm i mikrobølgeovn i 15-20 minSkjær et kryss på potetene og klem på siden, for å få en åpning.
Fyll poteten med de andre ingrediensene
Har lest at potene kan explodere hvis du glemmer og stikke en kniv 10-12 ganer runde poteten. Har ikke forsøkt selv,men det er sikkert klokt og gjøre det.
poteten min utviklet veldig masse røyk og lå til og med og glødet etter bare halve tiden..
Må jeg ha på veldig svak styrke?
Kan være litt viktig for folk å vite om at den kan ta fyr.
Eller er bare mikroen min helt ko-ko?
Ikke skjær kryss i potetene først, da stikker fuktigheten ut og potetene blir snåle. (men gode læll)