½ dl olje, f.eks rapsolje
2½ dl Sukrin
2 dl yoghurt naturell
2 store egg
250 gram skrelte bananer, godt modne (ca. 3 stk)
2 ss presset appelsinsaft, eller bruk juice
2 ts vaniljesukker
2,5 ts bakepulver
4,5 dl hvetemel
0,5 dl Hi-maize (kan erstattes med hvetemel)
50 gram pistasjenøtter
Bland sammen Sukrin, olje, yoghurt og melk. Tilsett egg og moset banan. Rør deretter inn presset appelsinsaft. Sikt sammen vaniljesukker, bakepulver, hvetemel, Hi-maize, nøtter og bland i til slutt. (Merk at deigen skal være nokså tynn i konsistensen.)
Hell deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20×30 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca 1 time. Kaken skal ikke være tørr inni. Avkjøl kaken helt i formen. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Dryss gjerne over litt melis før servering.