Ingredienser
0.5 kg ribbe (eller nakkekotelletter)
2 spiseskjeer maizena
4 spisekjeer sherry
4 spiseskjeer soya
2 spisekjeer Garam Masala.
2 teskjeer sukker
2 vårløk.
2 fedd hvitløk
1 grønn paprika
1 rød paprika
1-2 spisekjeer sesamolje
2 spiseskjeer tomatpure.
Olje for frityr steking.(en god skjett i wok’en).
Tilberedning
Del kjøttet i små biter
Bland sherry, soya, mayzena og Garam marsala og vend (mariner) kjøttet i blandingen.
Vend alle kjøttbitene slik at de dekkes av røren.
Stek i varm olje i 3 minutter.
Øs kjøttet ut og legg til side.
Hell av overflødig olje og fres finhakket løk og hvitløk.
Tilsett og fres strimlet paprika.
Tilsett sukker, tomatpure og sesamolje.
Rør godt slik at sausen blir jevn.
Ha i kjøttet og servér.