Ingredienser
* 1 sukkerbrød
* kremfløte
* frukt og bær etter smak
* Moccakrem 1 dl fløte
* 60 g( 3/4 dl) sukker
* 2 eggeplommer
* 1 dl meget sterk kaffe
* 150 g margarin
* vaniljesukker
Tilberedning
1. Lag en god porsjon sterk kaffe. Del sukkerbrødet i to og dynk delene godt.
2. Rør så sammen fløte, sukker, eggeplommer og kaffe i en kjele, og la det koke opp under omrøring.
3. Sett blandingen til avkjøling
4. Smelt margarinen og tilsett den avkjølte blandingen litt etter litt.
5. Smak til med vaniljesukker.
6. Fordel mokkakremen mellom kakelagene.
Kaken pyntes med pisket kremfløte, frukt og bær.
Den var rett å slett en dritt, opskrift.
Skjønte fint lite av å dyppe sukkerbrødet i kaffe.
Og når vi hadde laget mokkakremen, så var den som en suppe lignede smør og kaffe saus.
Måtte improvisere til noe bedre…