Ingredienser:
Bunn:
200 gr. mandler (finmalt)
25 gr 70% sjokolade(plate)
3 middels store egg
Søtningsmiddel tilsvarende 50 gr sukker (eller fruktose eller halvt om halvt)
1 ss toppet ss kakao
1 ts bakepulver

Glasur:
20 gr smør
100 gr 70% sjokolade(plate)
2 ss vann
2 ts kaffepulver
1 ts vanlijesukker ( eller vaniljedråper )

Fremgangsmåte:
Kjør mandler og sjokolade i food processor til finmalt

Pisk egg og søtningsmiddel til eggedosis

Bland inn mandler/sjokolade, kakao og bakepulver

Smør en rund form med smør og dekk bunnen med bakepapir.

Hell i røren og stek på 160 gr; nederste rille i 8 minutter (10 min i varmluftsovn)

Ta ut og skjær løs, avkjøl noe

Bland alt til glasuren i en kjele og varm til smeltet.

Avkjøl glasuren til den begynner å tykne

Hell over kaken og sett kaken til avkjøling i kjøleskapet