Ingredienser

8 skiver baguett
1 båt hvitløk
2 ss olivenolje
Ca. 8 skiver tykke lammerull (avhengig av størrelsen)
4 ss paprikasalat (oppskrift under)
1/2 stk. mango

Paprikasalat:
2 stk. gul paprika
2 stk rød paprika
10 stk. frisk grønn asparges
Ca. 75 g brekkbønner
3 ss bladpersille
2 ss olivenolje

Tilberedning

Rist baguettskiver i stekepanne eller ovn til de blir gylne og sprø. Del hvitløken i to og gni over baguettskivene. Drypp over olivenolje. Legg på en litt tykk skive lammeryll, og topp med paprikasalat og en tynn skive mango.

Paprikasalat:

Del paprikaen i fire og vend i olivenolje. Bakes møre på 250º C, gjerne under grillelement. De skal bli nesten brendt. Forvell brekkbønnene i 2 minutter i kokende vann. Flå skinnet av paprikaen. Del i strimler og bland dem sammen med brekkbønner, asparges, olje og hakket persille.