Ingredienser

7.5 dl. siktet hvetemel
1 1/2 ts. bakepulver
1/2 ts. havsalt
2 dl. siktet carobpulver
2 ss. olje
5 dl. lønnesirup eller sukker
2 ts. vanilje
5 dl. soyamelk

Tilberedning

Bland melet, caroben, bakepulveret og havsaltet i en bolle. Bland oljen, lønnesirupen og vaniljen i en annen bolle. Miks så de tørre og de fuktige ingrediensene sammen. Smør inn 1 eller 2 kakeformer, avhengig av størrelse. Formene skal ikke være mer enn halvfulle. Varm kaken ved 180 grader til du kan stikke inn en tannpirker uten at deigen fester seg på den (40-45 minutter).7.5 dl. siktet hvetemel
1 1/2 ts. bakepulver
1/2 ts. havsalt
2 dl. siktet carobpulver
2 dl. olje
5 dl. lønnesirup eller sukker
2 ts. vanilje
5 dl. soyamelk

Bland melet, caroben, bakepulveret og havsaltet i en bolle. Bland oljen, lønnesirupen og vaniljen i en annen bolle. Miks så de tørre og de fuktige ingrediensene sammen. Smør inn 1 eller 2 kakeformer, avhengig av størrelse. Formene skal ikke være mer enn halvfulle. Varm kaken ved 180 grader til du kan stikke inn en tannpirker uten at deigen fester seg på den (40-45 minutter).