Ingredienser

en halv kilo karbonadedeig (evt kjøttdeig) og to grovhakkede kyllingfileter stekes i olje sammen med en finhakket kinesisk hvitløk (den lille uten fedd) og to grovhakkede løk. tilsett 4 bokser hakkede tomater, hvite bløtlagte bønner, en boks mais, 3-4 hakkede paprika (gul, oransje, grønn), 2 store røde chilli og 2-3 små sterke chilli, et par ts spisskummen og paprikapulver, smak til med salt.

Tilberedning

jeg brukte tørkede bønner som jeg ikke kokte på forhånd og lot det koke i rundt halvannen time fra jeg begynte til jeg tok det av plata. bruker du hermetiske eller forkokte bønner kan du redusere koketiden noe, men en times tid bør chillien få. og selvfølgelig bør du prøve deg fram med styrken på den friske chillien – jeg liker å bruke både den store aromatiske og relativt milde og de små sterke.