Ingredienser

1 grovhakket løk
1/2 ts matolje
1-2 ss finhakkede hvitløkbåter
1 finhakket gulrot
150 g strimlet svinekjøtt
1/2 ts chilipulver
1/4 ts oregano
1/2 ts støtt spisskum
salt
pepper
1 utkjernet rød chili
1/2 boks tomater
1 ss rødvinseddik
1/2 boks røde bønner – avrente
1/2 grønn paprika renset og hakket

4 medium tortillas
cherrytomater
finhakket rødløk
frisk mynte

Tilberedning

Fres løk gyllen i olje. Tilsett hvitløk og gulrøtter. La det frese videre et par minutter. Ha kjøttet i pannen og bruk en gaffel til å røre. Det skal bli gyllent. Dryss krydderene over. Tilsett chili etter ønske. Stekes et minutt før tomater og rødvinseddik helles i. La alt få surre – uten lokk – til en tykk saus.

Bland inn bønner og paprika og la det surre 5-7 minutter til. Smak godt til, og server chilien i lune tortillas med tomatsalat ved siden av.