1 grovhakket løk
1/2 ts matolje
1-2 ss finhakkede hvitløkbåter
1 finhakket gulrot
150 g strimlet svinekjøtt
1/2 ts chilipulver
1/4 ts oregano
1/2 ts støtt spisskum
salt
pepper
1 utkjernet rød chili
1/2 boks tomater
1 ss rødvinseddik
1/2 boks røde bønner – avrente
1/2 grønn paprika renset og hakket
4 medium tortillas
cherrytomater
finhakket rødløk
frisk mynte
Fres løk gyllen i olje. Tilsett hvitløk og gulrøtter. La det frese videre et par minutter. Ha kjøttet i pannen og bruk en gaffel til å røre. Det skal bli gyllent. Dryss krydderene over. Tilsett chili etter ønske. Stekes et minutt før tomater og rødvinseddik helles i. La alt få surre uten lokk til en tykk saus.
Bland inn bønner og paprika og la det surre 5-7 minutter til. Smak godt til, og server chilien i lune tortillas med tomatsalat ved siden av.