Ingredienser:
br>2 løk
1 grønn paprika
1 rød paprika
1 ss olivenolje
200 gram kjøttdeig
1 boks hele tomater
1 boks hvite bønner i tomatsaus
1 ts salt
1/2 ts hvit pepper
1 ts chilipulver
1 fedd presset hvitløk
Fremgangsmåte:
br>Hell oljen i en varm kjele og fres i løk og paprika.
Tilsett kjøttdeigen og la den frese med i noen minutter.
Hell kraften av tomatene, og bland tomater og tomatbønnene i kjøttblandingen. Nå blander du i krydderet, før du lar retten koke på svak varme i 10 minutter. Smak til med litt chili før du tar i alt, det er stor forskjell i styrke på de ulike merkene. Hell Hell oljen i en varm kjele og fres i løk og paprika.
Tilsett kjøttdeigen og la den frese med i noen minutter.
Hell kraften av tomatene, og bland tomater og tomatbønnene i kjøttblandingen. Nå blander du i krydderet, før du lar retten koke på svak varme i 10 minutter. Smak til med litt chili før du tar i alt, det er stor forskjell i styrke på de ulike merkene. Hell oljen i en varm kjele og fres i løk og paprika.
Tilsett kjøttdeigen og la den frese med i noen minutter.
Hell kraften av tomatene, og bland tomater og tomatbønnene i kjøttblandingen. Nå blander du i krydderet, før du lar retten koke på svak varme i 10 minutter. Smak til med litt chili før du tar i alt, det er stor forskjell i styrke på de ulike merkene. Hell oljen i en varm kjele og fres i løk og paprika.
Tilsett kjøttdeigen og la den frese med i noen minutter.
Hell kraften av tomatene, og bland tomater og tomatbønnene i kjøttblandingen. Nå blander du i krydderet, før du lar retten koke på svak varme i 10 minutter. Smak til med litt chili før du tar i alt, det er stor forskjell i styrke på de ulike merkene.
Server Chili con carne med pariserloff og litt salat.