30 g smør
2ss olje
6 kyllingfiléter
1 avocado, skrelt, i skiver
3 tomater i tykke skiver
5 dl revet cheddarost
Varm smør og olje i en stor gryte. Stek filétene 3-5 min på hver side. (Pleier også å krydre med salt og pepper) Legges i ildfast form.
Fordel tomat, avocado og ost over kyllingen og sett fatet i ovn ved 180 grader i ca 5 min.
Chilisaus:
1 fedd hvitløk
2-3 dl tomatpuré
1 ss chilisaus
1 ts hakket chili
noen dråper tabasco
sort pepper
litt tørket oregano
1 ts sukker
Bruk gryten du stekte kyllingen i. (Fjern litt av fettet)
Stek hvitløken gylden. Tilsett tomatpuré, chilisaus, chili, tabasco, pepper, oregano og sukker. Kok opp og la småkoke et par minutter.
Servér med ris.