400 gr renskåret svinekjøtt
1 stor løk i tynne båter
1 rød paprika i strimler
1 grønn paprika i strimler
2 gulrøtter i skiver
1 liten boks vannkastanjer i skiver
4 vårløk i skrå skiver
2 ss cashewnøtter
2 ss rapsolje
Krydder: 2 finhakkede hvitløksbåter, 2 ts finhakket ingefærrot, salt og hvit pepper
Marinade: 1 ss rapsolje, 1 ts maisenna, 1/2 ts salt, 1ss soyasaus og noen dråper flytende søtningsstoff
Saus: 1 dl vann, 2 ss soyasaus, 1 ts maisenna, noen dråper søtningstoff
Tilbehør: kokt ris
Start med å skjære kjøttet i fine, tynne strimler, bland sammen marinaden og legg i kjøttet. Del opp grønnsakene og finhakk krydderene. Bland sammen ingrediensene til sausen.
I en wokpanne eller stekepanne steker du kjøttet i 1 ss olje. Stek hurtig på sterk varme i ca. 2-3 minutter. Ta ut kjøttet og legg til side. Ta i den siste ss med olje. Start med å steke gulrøttene, ta så i resten av grønnsakene og vårløk tilslutt. Ta i hvitløk og ingefær, dryss over litt salt og hvit pepper. Stek videre ca. 3 minutter. Ha i kjøttet og la det bli varmt. Tilsett sausen og la det koke opp. Husk å skylle vannkastanjene før du tar de i bruk.