Ingredienser:
5 dl kremfløte
200 gram frosne jordbær (friske går og an altså)
100 gram Philadelphiaost
3 store eggeplommer
1 ts vaniljeekstrakt (eller rundt 10 dråper vaniljeessens eller 1-2 vaniljestenger)
Splenda etter smak

Fremgangsmåte:
Pisk fløten stiv. Pisk eggeplommene med vaniljen og Philadelphiaosten. Vend inn egge-osteblandingen i kremen.
Knus jordbærene til mos i kjøkkenmaskin. Vend mosen inn i kremblandingen. Noen liker den sikkert litt marmorert, jeg liker den skikkelig rosa helt gjennom.
Smak til med Splenda (jeg brukte vel ca 2 ss).

Ha i en frysesikker bolle og sett i fryseren. Rør i den etter ca. 20 minutter når den er blitt litt hard. Jeg pleier å ha den i kjøkkenmaskinen da så den blir helt “myket” opp igjen, da blir konsistensen enda bedre. Sett den tilbake i fryseren og rør ca hvert kvarter til den er helt frossen.