Ingredienser:
br>1 pose Toro Bali Kyllinggryte
350-400 g kyllingfilet
3 dl kokosmelk
1 dl erter
1 dl reker
mandarinbåter/lime
hakkede mandler
frisk koriander
ris
Fremgangsmåte:
br>Toro Bali kyllinggryte er en orientalskinspirert gryte som kan tilsettes alle typer hvitt kjøtt, gjerne filet av kylling. Her har vi brukt kylling og reker. Med kokosmelk og erter i tillegg blir den ekstra fyldig og god.
Kylling skjæres i strimler og stekes til de har en gyllen fin stekeskorpe. Tilbered gryten etter bruksanvisningen, tilsett kyllingstrimlene. La det småkoke i 5 minutter. Tilsett 1 dl erter og 1 dl reker og la det hele trekke 1-2 minutter før servering.
Anrett gryten på fat og pynt med mandarinbåter/lime, hakkede mandler og eventuelt korianderblader. Serveres med ris og gjerne en grønn salat.
Porsjoner: 4 porsjoner