Ingredienser:
1 pose Toro Bali Kyllinggryte
350-400 g kyllingfilet
3 dl kokosmelk
1 dl erter
1 dl reker
mandarinbåter/lime
hakkede mandler
frisk koriander

ris

Fremgangsmåte:
Toro Bali kyllinggryte er en orientalskinspirert gryte som kan tilsettes alle typer hvitt kjøtt, gjerne filet av kylling. Her har vi brukt kylling og reker. Med kokosmelk og erter i tillegg blir den ekstra fyldig og god.

Kylling skjæres i strimler og stekes til de har en gyllen fin stekeskorpe. Tilbered gryten etter bruksanvisningen, tilsett kyllingstrimlene. La det småkoke i 5 minutter. Tilsett 1 dl erter og 1 dl reker og la det hele trekke 1-2 minutter før servering.

Anrett gryten på fat og pynt med mandarinbåter/lime, hakkede mandler og eventuelt korianderblader. Serveres med ris og gjerne en grønn salat.

Porsjoner: 4 porsjoner