1/4 Løk
150 gram Kjøttdeig
1/3 rød Paprika
Litt revet Ost
1 ss Tomatpuré
1/2 dl Rømme
Litt Maiskorn
1 dl Vann
2 Hvetetortilla
Litt Jalapenos
1 fedd Hvitløk
Krydder:
2 ss Enchilada seasoning mix
sett ovnen på 200 grader.
Enchiladasaus:
kok opp vann, tomatpuré og krydderblanding under omrøring. Sett tilside.
Fyll:
Brun kjøttdeig i en stekepanne, og tilsett løk, hvitløk og paprika, og la det steke en stund. Tilsett halvparten av enchiladasausen tuk kjøttdeigen. la det putre på svak varme i ca 5 min.
Enchilada:
Fyll hver tortilla med fyll og litt revet ost, rull dem sammen og legg dem med skjøten ned i en ildfast form. Bland resten av enchiladasausen med rømme og hell det over tortillaene i formen.
Stekes i 15-20 minutter eller til osten har smeltet og fått litt farge