Ingredienser
1/3 liten Løk
1/3 Purreløk
1/3 Paprika
Litt revet Ost
150 gram Svinekjøtt
1/2 dl Salsa
2-3 Hvetetortilla
Litt Jalapenos
1 fedd Hvitløk
Krydder:
1 ss Enchilada sasoning mix
Tilberedning
Sett ovnen på 200 grader.
Enchiladasaus:
Salsa og 1/2 ss krydderblanding blandes sammen.
Fyll:
Brun kjøttet i litt smør. Tilsett paprika, løk og purre og stek det. Tilsett 1/2 ss krydderblanding og litt vann. Rør om. La det småkoke på svak varme til vannet har kokt inn.
Fyll hver tortilla med fyll og litt revet ost, rull dem sammen og legg dem med skjøten ned i en ildfast form.
Hell enchiladasausen over tortillaene.
Stekes i stekeovn i 15-20 minutter eller til osten har smeltet og fått litt farge.