Ingredienser
3,5 dl. hv.mel
2 ts. bakepulver
1 ts. van.sukker
150 g. smør/margarin
180 g. sukker
3 egg
0,5 dl. melk
FYLL:
2/3 store epler
3/4 dl. sukker
2 ss. kanel
Tilberedning
200 g, 18-20 min, midt i ovnen
Bland hv.mel/bak.pul+van.sukker
Rør smør/sukker porøst. Tilsett eggene, ett om gangen, og rør godt mellom hvert egg. Rør inn melk/melblandingen.
FYLL:
Skrell, skjær eplene i biter el. tynne båter. Bland sukker/kanel.
Sett 12 doble muffinsformer utover. Fyll formene halvfulle og fordel 3/4 av kanelsukkeret oppå. Hell resten av kakerøren i formene. Putt et par eplebåter nedi hver form og dryss resten av kanelsukkeret oppå.