Ingredienser:
4 marinerte laksefileter
1/2 pk Pasta penne
1/2 pk Rucola salat
6 biter soltørkede tomater
6 biter tørkede aprikoser
2 avocado
1/2 boks papaya i biter
1/2 glass fetaost
1 neve cashewnøtter
fersk Koriander (eller Estragon)

Dressing lager du av 1 beger Creme Fraice, 2 fedd hvitløk og litt olje fra Fetaosten.

Fremgangsmåte:
Stek laksefiletene i litt olje i ovnen på 200 grader i en halv time.
Legg salaten i bunnen av ei stor og vid skål.
Kok pasta etter anvisningen på pakken. Avkjøles litt under rennende vann.
Skjær eller klipp opp alt det andre og legg det lagvis i salatbollen.
Skjær laksen opp i mindre biter og legg den og fargerik papaya på toppen.
Klipp friske urter over og strø noen cashewnøtter på toppen.