Ingredienser

Kakebunnen:
3 egg
3 dl sukker
1 ss kakao
1 dl sterk kaffe
3 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver

Fyll:
1 pk vaniljesaus uten koking
2,5 dl fløte
2,5 dl melk

Glasur:
100 gr Firkløver
0,5 dl melk
50 gr smør
150 gr. melis

Tilberedning

Kakebunnen:
Pisk eggedosis og ha i kakao utrørt i kaffe. Sikt i mel og bakepulver. Stek kaken i stor rund form(26 cm) nederst i ovnen ved 180 grader i ca 1 time

Fyll:
Lag vaniljekrem men bruk bare 2,5 dl melk og bland med stivpisket fløte.
Del kaken tre, og ha kremen mellom lagene.

Glasur:
Smelt sjokoladen sammen med smør og melk i vannbad. Rør inn melisen. Avkjøl kremen til den tykner og fordel den oppå kaken.