Ingredienser

100 g bacon i terninger
1 stor grovhakket løk
½ ts kajennepepper
4 poteter i terninger
1 boks maiskorn (ca. 200 g)
1 boks hakkede tomater (400 g)
4 dl kylling- eller grønnsakbuljong
400 g fiskefilet (torsk, hyse, hvitting eller lignende)
i store terninger (gjerne flere slag)
salt og pepper fra kvern
evt. seterrømme eller creme fraiche og hakket grønt

Tilberedning

Stek baconet til lysebrunt. Rør inn løk og kajenne, og stek videre til løken er myk.

Tilsett poteter og halvparten av buljongen. La det koke til potetene begynner å bli myke – ca. 8 minutter.

Ha i maiskorn og tomater, og resten av buljongen. La det få et oppkok.

La så fisketerningene få trekke sammen med det øvrige ca. 5 minutter.

Smakes godt til og serveres rykende varmt i varme, dype tallerkener.

Ha evt. en rømmeklatt og grønt over.