Ingredienser

3 ss raspet løk
3 ss raspet selleri
3 ss raspet gulrøtter
4 ss finhakket rød paprika
20 g oppskåret champignon
120 g smør
450 g rensede reker
6,5 dl Fiskekraft
1,2 dl sherry
4 ss hvetemel
2,5 dl kremfløte
2,5 dl kokte små reker

Tilberedning

Varm opp 50 g smør i en gryte og tilsett løk, selleri, gulrøtter, sopp og paprika som surres til det er mørt. Tilsett de skrelte rekene og småkok i 5 min.
Tilsett kraften og kok i 15 min. Kjør blandingen i hurtigmikser og ta tilbake i gryten og tilsett sherry, småkok i 5 min.
Smelt resten av smøret i en liten kjele, tilsett mel og la det koke i noen minutter på svak varme. Visp inn fløten og la det småsurre til det er ganske tykt. Pisk inn i suppen og småkok i 5 min.