800 g flintstek
Sitronpepperglaze:
Revet skall og saft av 1 sitron
2 ss honning
1 ts grovmalt pepper
Risted mais og søtpotet:
4 skrelte søtpoteter i grove biter
2 ss olivenolje
2 ukokte maiskolber
1 finhakket rød chili
2 ss limesaft
1 ss finhakket fersk koriander
Sett ovnen på 200 grader. Bland sitronskall og saft, honning og pepper i en skål. Skjær 2-3 snitt i fettranden på flintsteken. Grill kjøttet ca 15 sm over glørne ca 20 minutter til det er gjennomstekt. Vend 5-6 ganger under grillingen. Pensle på sitronpepperglazen mot slutten.
Vend potetbitene i olivenolje i langpanne eller ildfast form. Skjær av maiskornene fra kolbene og bland dem med potetene. Stek i ovnen ca 20 minutter. Smak til med chili, limesaft og koriander.
Server kjøttet med ristet mais og potet.