# 500 g hvetemel
# 1 pose tørrgjær
# 1 ts salt
# 1 ss honning
# 3 dl lunkent vann
# 1/2 dl olivenolje
# +/- 4 ss pesto (se det litt an)
# evt. krydder
# 1-2 ts (tørket) salvie, oregano, timian og rosmarin
Bland sammen mel, gjær, salt, honning og evt krydder i en bolle. Rør i lunkent vann og olivenolje. Arbeid deigen godt sammen. Deigen skal være løs fordi den senere helles i langpanne. Dekk til deigen med plastfolie og la den heve i 1 time. Hell deigen over i en liten langpanne og press deigen ut med fingrene – husk å ha olje på fingrene for å unngå gris av en annen dimensjon. Dekk til med et kjøkkenhåndkle og etterhev i 30 minutter, Hell over pastoen og trkk den ned i deigen med fingrene. Stekes i 200 grader i 25 – 30 minutter.