Ingredienser

* 1000 gr hvetemel
* 6 dl vann
* 50 gr gjær
* 30 gr salt
* 30 gr honning
* 1,5 dl god olivenolje
* rosmarin
* maldonsalt

Tilberedning

Varm opp vann til 37 grader, løs opp gjæren, og tilsett mel, honning og salt. Elt deigen godt, og hev til dobbelt størrelse. Smør en dyp langpanne eller to kakeformer med olivenolje i bunnen og på kantene. Fordel deigen ut over formene slik at den kler bunnen. Prikk jevne hull med fingrene, og hell på en god olivenolje. Strø over litt maldonsalt. La deigen igjen heve godt, og la oljen trekke inn i deigen før brødet stekes. Brødet stekes på 230 grader i ca. 18 minutter til de får gylne brune og sprø skorper. Etter ca. 10 minutter tas de ut av formene. Strø rosmarin, og stekk videre i 8 minutter. Du kan også trykke inn olivenolje, tørket tomater om du vil det når du prikker deigen med fingrene.