Ingredienser
200 GR. SØT HAVREKJEKS
50 GR. SMELTET SMØR
1 POSE FREIA FROMASJ SITRONTYPE
200 GR. PHILADELPHIA KREMOST
3 DL. KREMFLØTE
Tilberedning
KNUS KJEKSEN OG BLAND DEN MED SMELTET SMØR. FYLL MASSEN I EN SMURT RUND FORM, 22-24 CM. PISK FROMASJPULVERET TIL EN PORØS KREM MED 2,5 DL. KALDT VANN. PISK OST OG FLØTE TIL EN JEVN KREM OG BLAND DETTE I FROMASJRØREN. FYLL FROMASJBLANDINGEN OVER KJEKSBUNNEN OG LA KAKEN STÅ KALDT. DEN SKAL STIVNE.
TILBERED 1 PK JORDBÆRGELE OG LA DET BLI KALDT. HELL OVER KAKEN. LEGG HALVE JORDBÆR PÅ TOPPEN FØR GELEEN STIVNER.