Ingredienser:
400 g Barilla Fusilli Integrale (fullkorn)
250 g sjampinjong
75 g tørket steinsopp
½ dl olivenolje
2 peperoncini, tørket og smuldret – eller 2 kryddermål malt cayennepepper
3 kvister bladpersille, grovhakket
1 dl tørr hvitvin
3 fedd hvitløk
1 kryddermål (1 ml) salt

Fremgangsmåte:
Ha den tørkede soppen i en bolle med varmt vann. Varm olivenoljen i en stekepanne.
Hakk hvitløk og ha i pannen sammen med peperoncini eller cayennepepper. Fres i
noen minutter. Skjær sjampinjongen i fire. Ta steinsoppen opp av vannet og ha den i
stekepannen sammen med ca. 2 ss av vannet soppen har ligget i. Tilsett sjampinjong
og grovhakket bladpersille. Tilsett vin. La sausen koke sammen på middels lav varme.
Kok fusilli som angitt på pakken, men ta opp pastaen 1,5 minutt før koketiden er slutt.
Spar pastavannet. Bland fusilli og soppsausen, og tilsett 1 dl av pastavannet slik at
stivelsen i vannet får sausen til å bli litt tykkere. Varm opp pasta og saus og la det
raskt koke sammen. Tilsett salt etter smak, anrett og garner med hakket bladpersille.
Server!

Porsjoner: 4 personer