1 formloff eller franskbrød
margarin
2 bokser sjampinjonger i skiver (à 185 gr.)
1ss margarin
250 gr. karbonadedeig
1 dl. husholdningsfløte
2-3 ss. chilisaus
125 gr. Royal Blue-ost
eller annen hvit og grønn muggost
½ ts. salt
½-1 krm. pepper
2 tomater
2 dl. hvit reven ost
Skjær av et lokk på loffen. Fjern innmaten, men la det være igjen en kant på ca. 2 cm. langs sidene og bunnen
Bre et tynt lag margarin i den uthulede loffen.
Hell av kraften fra soppen. Smelt margarinen i en kjele og fres soppen til væsken har kokt inn.
Bland i karbonadedeigen og la alt frese i ca. 5 minutter.
Bland i fløte, chilisaus, Royal Blue, salt og pepper La det småputre i noen minutter.
Smak til og krydre evt. litt mer.
Hell sopprøren i loffen. Skjær tomatene i skiver og legg dem over.
Strø over osten og gratiner loffen midt i ovnen ved 200-225 grader i ca. 15 minutter.
Serveringstips:
Server en frisk salat til loffen.