Ingredienser

1 formloff eller franskbrød

margarin

2 bokser sjampinjonger i skiver (à 185 gr.)

1ss margarin

250 gr. karbonadedeig

1 dl. husholdningsfløte

2-3 ss. chilisaus

125 gr. Royal Blue-ost

eller annen hvit og grønn muggost

½ ts. salt

½-1 krm. pepper

2 tomater

2 dl. hvit reven ost

Tilberedning

Skjær av et lokk på loffen. Fjern innmaten, men la det være igjen en kant på ca. 2 cm. langs sidene og bunnen

Bre et tynt lag margarin i den uthulede loffen.

Hell av kraften fra soppen. Smelt margarinen i en kjele og fres soppen til væsken har kokt inn.

Bland i karbonadedeigen og la alt frese i ca. 5 minutter.

Bland i fløte, chilisaus, Royal Blue, salt og pepper La det småputre i noen minutter.

Smak til og krydre evt. litt mer.

Hell sopprøren i loffen. Skjær tomatene i skiver og legg dem over.

Strø over osten og gratiner loffen midt i ovnen ved 200-225 grader i ca. 15 minutter.

Serveringstips:

Server en frisk salat til loffen.