Ingredienser

* 1 rød løk
* 3 tomater
* 1/2 middels stor agurk
* 1/2 grønn paprika, utkjernet
* 1/2 rød paprika, utkjernet
* 1 hvitløksfedd, presset
* 8 172 dl tomatjuice
* 1/2 ts sukker
* salt og pepper
* 2/3 dl olivenolje
* 2/3 dl hvitvinseddik

Hvitløkskrutonger:
* 6 loffskiver
* 2/3 dl olivenolje
* 1 hvitløksfedd, presset

Tilberedning

1. Hakk løk, tomater, agurk og paprika fint. Ha ingrediensene i en stor bolle sammen med hvitløk.
2. Rør inn juice, sukker, salt, pepper og blandet olje og eddik. Bland godt.
3. Avkjøles før servering.

1. Hvitløkskrutonger Forvarm ovnen på 180 grader. Skjær skorpene av loffskivene, skjør loffen i 1 cm terninger. Hell over blandingen av olje og hvitløk, bland godt. Spre terningene på bakbrett.
2. Rist terningene i ovn i 10-15 min, til de er gyllenbrune.

Server suppen kald i skåler med noen krutonger på toppen.